27.4.2016

Verhot verannalle

Saapa nähdä, toteutuuko verannan valkoiseksi maalaaminen tänä kesänä. Siis löytyykö puuhaan edes aikaa. Mäntypuinen veranta pitää pohjamaalata ainakin kaksi kertaa ennen varsinaista maalia, ettei oksakohdat ala puskea maalin läpi.

Kulmasohvan saimme kahdesta Askon puusenkistä sahaamalla yhden käsinojista pois. Senkeissä on mukavasti säilytystilaa. Istuinpatjaa kovat senkit "huusivat", joten ompelin sellaiset. Tietysti irroitettavat ja pestävät.
Eihän tuolla multaistumiselta mikään säily!


Ajattelin ensin odotella verhojen kanssa, kunnes maalausoperaatio on ohi. Mutta pakkohan näitä oli "mallata", jopa ennen ikkunaluukkujen poistoa. Kiire, kiire.

Verhot ompelin ohuesta pellavasta. Iso pitsi on perintöä ja pienemmät kaupasta ostettuja.Isoin on laskosverho, sillä auringonporotukselta ja uteliaiden kyyläämiseltä pitää joskus voida piiloutua. Veranta kun on lähes "näyteikkuna". Sivuverhoihin hain "vanha lakana" ilmettä. Se onnistui melkein liiankin hyvin. Nyt ne roikkuvat melkoisen huolimattomasti. Kokonaisuus valitettavasti "paistaa" vasten männynkellertävää seinää. Mutta jos tuohon kuvittelee valkoisen taustan?

Kivasti leikkii aurinko pitsin läpi. Tykkään.


Kelpaa kahvitella :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet löytänyt Villa Siniselle, ihanaa!
Jätä ihmeessä viestiä 😊