26.7.2016

Popsi popsi porkkanaa


... hampaita se vahvistaa. 
Mullapas onkin kunnon pupunököhampaat....

Pari koenyyhtöä todisti, että alkaa olla porkkana-aika. 


Ei niitä porkkanoita nyt niin hirveästi ole, mutta onpahan kumminkin. Ja mikä parasta, myös naatit ovat erittäin hyvä voivasen näköisiä (toisin kuin vieressä kasvavat retiisinaatit, jotka ovat täynnä reikiä). 

Pääsin tänään maistelemaan naattipestoa! Erinomaista ihan sellaisenaan esimerkiksi pastan kyytipoikana. Tässä simppeli ohje: 




Voi tuohon lisätä vielä suolaa ja pippuriakin, jos on sellainen maku. Ja parmesaanin vaihdan usein mustaleimaemmentaaliin, koska sitä usein miten löytyy pakkasesta hätävaroiksi. Niin tein tänäänkin. 

Sen verran nyt kuitenkin sanon, että käytän naattipestoon vain "oman maan naatteja", eli luomuiksi tiedettyjä. Ei myrkkyjä mun pestoon, kiitos!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olet löytänyt Villa Siniselle, ihanaa!
Jätä ihmeessä viestiä 😊